Main » 2010 » July » 2 » How to Record Activities of Desktop ??
4:29 PM
How to Record Activities of Desktop ??
How to Record Activities of Desktop ??


I will give You a short way to record your desktop's activities.. It is so easy and you just follow my steps below.

  1. Download the software here  (4shared.com). the name is "Portable AutoScreenRecorder"

  2. Extract this software.

  3. Open the folder and execute (double click) AutoScreenRecorder.exe

  4. You can change the folder to place your recording file in tab "TO" (between button From and Advanced in left window)

  5. Press "record now" to start your recording, and press "stop" to stop.


you can also use shortkey F9 to start recording, then alt+F9 to pause, and F9 again to stop the recording. You can bring it in your flashdisk everywhere, because AutoScreenRecorder is portable software. I think enaugh.. :)


I'm sure it is very easy to use this AutoScreenRecorder software. okay!





SPIRIT! Rodez,
Category: Computer | Views: 870 | Added by: dx-c0mmer | Tags: Record Activities of Desktop | Rating: 5.0/1
Total comments: 8
1  
well, nice share bro,, i should try it,,
eh, i'm glad this software is light enough,,,
(u know? my flashdisk is just 1gb in size, :P)

3  
hemm.. ternyata masih ada yang versi 3.1

lebih komplit. aku punya Bang.. coba cari z di 4shared.hehe..

slamat mencoba dah! ok


2  
wow, kok keren blog nya ya. pake engine apa ini kyknya blum pernah tau.

4  
hem... trima kasih Mazyayan.
saya masih newbie kok mas.. baru coba buat blog lagi.

ini CMS (engine) versi online kok mas..web builder..

gak hanya bisa bikin blog, tapi lebih digunakan untuk membuat situs. ada fasilitas forum, blog, guestbook, bahkan e-commerce.. keren kan??

ya, saya anggap ini CMS tapi versi online,
ngeditnya ya harus online juga, tapi lebih mudah.
termasuk tingkat securitinya kayak BRIMOB TOP dah! hehehe.. smile

mau tau lebih banyak??

coba diliat di sini z www.ucoz.com


5  
Aucun muscles la reussite des entreprises ou ses observe une diminution du nombre des spermatozoides ainsi.

6  
Tidak ada terhadap artikel, tapi saya tidak setuju dengan beberapa poin untuk extenct beberapa. Aku mungkin minoritas meskipun, lol. Terima kasih untuk berbagi.

7  
Halo. Saya menemukan situs web Anda melalui Google ketika mencari masalah yang sama, situs web Anda tiba di sini sampai. Tampaknya baik. Saya telah bookmarked di bookmark saya google untuk kembali lagi nanti.

8  
Mungkinkah baik-baik saja yang akan menempatkan hal tentang ini di weblog kecil pribadi saya jika saya posting referensi untuk halaman web ini?

Name *:
Email *:
Code *:
Categories - nye..
Self Upgrading [30]
disini artikel-artikel buat nambah pengetahuan pribadi.. hehe
Internet Science [4]
Pengetahuan mengenai dunia internet
Computer [9]
All about komputer here!
Hobby [3]
About my hobby
Tag Board
Kapan saja saya bikin tulisan??
«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog Teman
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0